Jalkapallo: Kuinka tehdä maali

Hyvä kenttämaalin potkaisija voi tehdä eron voiton ja häviön välillä. Monet ottelut yliopistossa ja NFL:ssä päätyvät viime hetken maaliin. Vaatii paljon rohkeutta kävellä ulos pelin ollessa linjalla ja potkaista kenttää.

Soccer Style vs. Straight Ahead

On kaksi tapaa potkaista kenttämaali: jalkapallotyyliin tai suoraan eteenpäin. Jalkapallotyylissä palloa lähestytään kulmasta ja potkitaan jalan yläpuolelta, aivan kuten jalkapalloa. Suoraan eteenpäin -tyylissä palloa lähestytään suoraan ja potkaistaan ​​varpaalla. Nykyään kaikki parhaat maalipotkujat potkaisivat pallojalkapallotyyliä. Tästä keskustelemme alla.

Missä kannattaa mainostaa

Ilmoita mainos Ajan mittaan löydät oikean paikan itsellesi ja askelellesi, mutta ensin sinun tulee ottaa kaksi askelta suoraan pallosta taaksepäin ja sitten kaksi askelta (noin kaksi jaardia) sivulle. Jos olet oikeajalkainen, ota sivuportaat vasemmalle ja päinvastoin, jos olet vasenjalkainen. Seiso kädet sivuillasi ja jalat kulmassa siihen kohtaan, jossa pallo asetetaan. Potkaisijalkasi hieman kasvinjalan takana.

Visualisoi Made

Maali Kun olet valmis, katso maalitolppaa ja visualisoi pallon menevän korkealle pystytukien keskeltä. Pidä tästä kuva päässäsi.

Silmä palloon

Kun pallo on vaeltanut ja paikanhaltija alkaa asettaa palloa, katso vielä viimeinen katse maalitolppiin. Katso nyt palloa. Tästä eteenpäin katseesi tulee pysyä keskittyneenä palloon. Keskity pallon rasvaiseen osaan tarkalleen missä haluat potkaista sen.

Lähestyminen Astu kohti palloa.

Tarkkojen vaiheiden ja askelten koon tulee olla yhdenmukaisia ​​joka kerta. Löydät itsellesi mukavan harjoittelun, mutta harjoittele aina samalla tavalla kuin pelissä ja pidä se aina johdonmukaisena.

Istuta jalkasi

Viimeisellä askeleellasi istuta jalkasi (vasen jalka oikeajalkaisille potkijoille) maahan. Tämä on tyypillisesti noin 12 tuuman päässä pallosta, mutta kasvin jalan tarkka sijainti selviää harjoituksen myötä. Jälleen on erittäin tärkeää, että olet johdonmukainen sen kanssa, mihin istutat jalkasi. Tiedä, minne haluat istuttaa sen, ja käytä sitä joka kerta.

The Kick

Pyöritä potkujalkaa pallon ympäri ja läpi. Potkaise palloa jalkasi jalkaterällä. Kosketa palloa hieman keskellä olevan rasvaosan alapuolella.

Viedä läpi

Jatka potkua pallon läpi. Jalkasi tulee nousta melkein yhtä korkealle kuin pää. Saat tehoa, korkeutta ja tarkkuutta seuraamisestasi.