Matkalla Sun Life Stadiumille katsomaan Miami Hurricane’s Footballia

aMiami Hurricanes pelaa Florida State Seminolesia 9. lokakuuta 2010. Jos olet entinen hirmumyrsky, joka on muuttanut pois Floridan yliopiston Coral Gablesista, on aika palata. Suunnittele matka Floridaan nähdäksesi eeppisen taistelun. Varaa huone Miamin yliopiston Hurricanes -stadionhotellista ja suunnittele matkasi.

Kun pääset sinne, aloita osallistumalla parkkipaikan pregame -takaluukun juhliin. Syö muutama hotdog ja muut perässä olevat erikoisuudet ja heittele jalkapalloa ystäviesi kanssa. Kun peliaika lähestyy, mene sisään ja katso Hurricanes lämpenevän. Sitten vain nauttimaan pelistä!

Sun Life -stadionin historia

Jos et ole seurannut Miami Hurricanesia, et todennäköisesti tiedä paljon niiden historiasta. Lähes seitsemänkymmentä vuotta he pelasivat kotipelejään Orange Bowlissa. Vuoden 2007 kauden jälkeen he jättivät historiallisen, mutta huonosti huononevan Miamin keskustan stadionin ja suuntasivat pohjoiseen pelaamaan nykyisellä Sun Life Stadiumilla. Stadionia kutsuttiin alun perin Joe Robbie -stadioniksi Miami -delfiinien omistajan mukaan, joka rakensi stadionin vuonna 1987. Stadionille tehtiin useita nimimuutoksia sen rakentamisen jälkeen kuluneiden 23 vuoden aikana.

Vuonna 1990 miljardööri liikemies Wayne Huizinga osti 50% stadionista ja muutama vuosi myöhemmin toi Major League Baseballin (The Florida Marlins) Etelä -Floridaan. Vuonna 1996 stadionin nimeämisoikeudet myytiin suurelle urheiluvarusteyritykselle, joka nimesi stadionin uudelleen Pro Player Stadiumiksi.

Vuonna 2005 kolmen Super Bowlin, kahden World Seriesin ja useiden suurten tapahtumien isännöimisen jälkeen Pro Player lähti ja Stadium tunnettiin nimellä Dolphin Stadium. Se oli lyhytaikainen uutena yrityssponsorina, Sun Life osti oikeudet stadionin nimeämiseen. Nykyään Sun Life Stadium on Miami Dolphinsin, Florida Marlinsin ja Miami Hurricane -jalkapallojoukkueen kotistadion.

Nauti matkastasi Floridaan

Hurricanesin fanit ja vastustajat viihtyvät varmasti Floridassa tapaamassa Miami Hurricanesia Sun Life Stadiumilla. Vaikka lähellä on useita Sun Life Stadiumin majoitusvaihtoehtoja, parempi vaihtoehto olisi pysyä Miami Beachillä ja nauttia auringosta ja surffailusta. Riippuen siitä, kuinka paljon aikaa sinulla on, on kaikenlaista tekemistä Etelä -Floridassa. Aivan Sun Life -stadionia vastapäätä on Calderin kilparata. Jos sinulla on halu, mene eteenpäin ja tee muutama veto täysiverisille. Nauti alueen monista nähtävyyksistä, yöelämästä, ostosmahdollisuuksista ja ravintoloista, mutta erityisesti nauti pelistä Sun Life Stadiumilla.

Kirjoittaja tietää kaiken Miamin yliopiston Hurricanes -stadionhotellista . Tietäen kirjailija on kirjoittanut monia artikkeleita Sun Life -stadionin majoituksesta.

Lue myös Merkittäviä tietoja stadionista