Maailman neljä suurinta jalkapallostadionia

Live -ottelun katsominen jalkapallostadionilla on todella erilainen tunne kuin television katselu. Yleisö on erittäin intensiivistä ja se lisää jännitystä ja jännitystä. Kaikilla hurrauksilla, huutavilla ja maalatuilla kasvoilla varmasti tunsit väkijoukon energian.

Jos olet suuri jalkapallofani ja haluat kokea pelin todellisen jännityksen, sinun kannattaa käydä yhdellä näistä maailman suurimmista jalkapallostadioneista.

Rungradon toukokuun ensimmäinen stadion

Sen tiedetään olevan maailman suurin stadionkapasiteetti, sillä on 150 000 istumapaikkaa. Rakennettu Pjongjangissa, Pohjois -Koreassa ja valmistui 1. toukokuuta 1989. Tämä on yksi Pjongjangin ylpeydestä. Vuoden 2002 MM -kisoissa Korea valittiin isäntämaaksi ja se pidettiin stadionilla.

Suolajärven stadion

Tämä stadion on toiseksi suurin maailmassa ja Intian mantereella. Se on rakennettu vuonna 1984 ja siinä on 120 000 istumapaikkaa. Stadion sijaitsee Salt Lake Cityssä, Kolkata Intiassa. Sitä käytetään tällä hetkellä maan jalkapalloon ja yleisurheiluun. Intian kotipelit pelataan yleensä tällä stadionilla.

Azteca -stadion

Meksikon suurin stadion, jossa on 114 465 istumapaikkaa. Meksikolainen on erittäin ylpeä, koska Estadio Azteca on ainoa stadion, joka isännöi maailmancupia kahdesti, vuosina 1970 ja 1986.

Uusi leiri

Se on Euroopan suurin jalkapallostadion, joka rakennettiin vuonna 1957. Stadion maksoi lähes 3 miljoonaa dollaria ja oli todellakin Barcelonian ylpeys. Siinä on 120 000 istumapaikkaa. Stadion on FC Barcelonan koti ja vuonna 1982 siellä järjestettiin maailmancup.

Lue myös Wankhede Stadium